Sterk en betrouwbaar

Types SP, SPD en ZSPD

Spijlenhekwerken zijn sterk en betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Spijlenhekwerken worden veel gebruikt rond kantoorpanden, parkeerterreinen scholen of industrie, Afhankelijk van de locatie waar u het hek wilt neerzetten en het door u gewenste veiligheidsniveau, kiest u welk types hek het meest geschikt is voor u. Uiteraard helpen we u graag om de juiste keuze te maken.

Het type SP is een degelijk en representatief hek, waarbij de spijlen tussen de liggers gelast zijn. Boven een hoogte van anderhalve meter kan het worden uitgevoerd met een puntenkam die het erg lastig maakt er overheen te klimmen. Verder heeft u keuze uit verschillende bevestigingssystemen. We bieden een systeem aan met ronde staanders, waaraan het hekwerk met verbindingsbeugels wordt gemonteerd, en een systeem met vierkante staanders, waarin de vakken met een blinde verbinding worden bevestigd. Dit is een unieke en vandalisme bestendige variant.

Hekken van het type SPD zijn nog een slagje steviger. Ze zijn een lust voor het oog en een last voor de inbreker. Doordat de spijlen niet zijn gelast, maar door de liggers heen lopen, is het onmogelijk ze er uit te wrikken. Bij hekken hoger dan anderhalve meter kunt u ervoor kiezen om afgeschuinde spijlen aan te brengen voor extra bescherming. Het type SPD spijlenhekwerk kan ook op verschillende manier gemonteerd worden.

Het type ZSPD is het meest robuuste type dat we aanbieden. Met zijn vierkante spijlen en extra verstevigde liggers, verandert uw pand in een onneembare vesting. De spijlen lopen door de liggers heen en kunnen er niet worden uitgewrikt. De blinde verbinding waarmee de vakken tussen de vierkante staanders gemonteerd zijn, zorgen ervoor dat het hek niet te saboteren is.

Kijk bij Diensten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, of neem direct contact op.

VRAAG OFFERTE AAN