Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Netten en hekwerk

De producten die Jaap van der Bent het vaakst levert, zijn netten en hekwerken. De toepassingen hiervoor variëren van een discuskooi voor een atletiekvereniging tot valnetten voor in de bouw. Bij hekwerken kunt u denken aan de omheining van een voetbalveld of bedrijventerrein.

Nieuw en reparatie
Iedere mogelijke toepassing die u kunt bedenken van netten, touwen en kabels, kan Jaap van der Bent u leveren. Wat Jaap onderscheidt van anderen, is dat hij ook graag helpt om uw bestaande materiaal nieuw leven in te blazen door het te repareren. Reparatie  is vaker mogelijk dan u denkt en is altijd goedkoper dan het nieuw aan te schaffen.

Opsturen en op locatie
De reparatie van uw materiaal kan Jaap van der Bent zowel uitvoeren op zijn eigen werkplaats als bij u op locatie. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Deze service geldt in heel Nederland én België.

Particulieren en bedrijven
Jaap van der Bent maakt geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven. Of u op zoek bent naar een sleepkabel voor in de scheepvaart of een net om uw vijver af te schermen tegen reigers: bij Jaap van der Bent vist u nooit achter het net!

VRAAG OFFERTE AAN